LIFESTYLE - EEN GRATIS STUDENTENBOX

09:00



Voor sommige mensen begint vandaag een nieuw schooljaar. De een gaat naar zijn eindexamenjaar en vele anderen beginnen aan hun eerste jaar als student. Speciaal voor
DIE mensen (en de andere studenten) is er de Studentenbox!

Zelf heb ik afgelopen jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de GRATIS Studentenbox en dat was een hele klus. Uiteindelijk hebben ik en mijn vriendinnetjes ruim 2 uur gewacht en zijn we uiteindelijk op die mensen afgerend, want ja.. gratis is gratis.

Zoals je op de foto kan zien, waren we enorm blij met de dozen, haha!

Volgens de website is de studentenbox het volgende:
De Studentenbox is een box gevuld met handige productsamples, goodies en informatie. De box is speciaal samengesteld voor studenten die nieuw zijn in de stad en voor het eerst op kamers gaan. Wanneer je op kamers gaat komt er een hoop op je af. Je gaat je kamer inrichten, voor het eerst zelf koken en op zoek naar een nieuwe sportschool en huisarts. De Studentenbox helpt jou hierbij! In de Studentenbox vind je alles wat je nodig hebt voor een vliegende start.


In de box van afgelopen jaar zat inderdaad van alles en nogwat. En álles was bruikbaar en welkom, al moest je niet te veel met de doos schudden aangezien er anders wat dingen open konden klappen. Van kortingsbonnen tot blikjes drinken. Maar ook dingen voor onderweg zoals mini tandpasta, deodorant en tampons.Nu kwam ik laatst de website van dit initiatief tegen en kan je de dozen sinds afgelopen weekend online al bestellen. Je kan de doos laten bezorgen tegen betaling van verzendkosten of ze ophalen bij een pick-up point! En omdat ik afgelopen jaar zo tevreden was over de box, besloot ik hem nogmaals te bestellen!

De studentenbox is voor de grootste studentensteden van Nederland samengesteld. Als je studeert of woont in een van deze steden, kun je gratis een box ophalen! De steden die onder deze actie vallen zijn: Amsterdam, Arnhem, Delft, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Je kan de box via DEZE link gratis bestellen. Is de box voor jouw studentenstad al 'uitverkocht'? Wees niet bang, deze dozen worden ook op veel intro dragen uitgedeeld!

Heb jij al wel eens een studentenbox ontvangen? Zou je hem nu gratis bestellen?

You Might Also Like

2 reacties